Történetem

Szakács Melinda vagyok, a Cifra Design ékszermárka tervező-tulajdonosa.

Műszaki-, gazdasági diplomákat szereztem, de tanultam festészetet, divattervezést, reklámgrafikát, ötvösséget.  Gyermekeim születése előtt divattervezőként és grafikusként dolgoztam, majd elkezdtem ékszerekkel kísérletezni.

Ezek a területek mind együtt kellettek ahhoz, hogy a Cifra Design mostanra az legyen, ami. Ugyanolyan fontos a művészi tervezés vagy a műszaki megvalósítás, mint a gazdaságos gyártás.

Mivel édesapám ötvös volt, és egy felszerelt ötvös műhely és „fémszag” közelében nőttem fel, csak idő kérdése volt, hogy mikor tanulom ki én is ezt a szakmát.

Kis-szériás gyártásban gondolkodom, nem kifejezetten egy darabos, egyedi termékeket készítek. Célom, hogy olyan jó minőségű, különleges design ékszereket alkossak, melyek karakteresek, stílusában egyediek, de mégis az aktuális trendekhez illeszkednek.

Sajtómegjelenések

Női váltó magazin - a Budapest Bank Dobbantó programjának 10 éves jubileumára megjelent Inspiráló vállalkozónők című kiadványba készült interjú

https://noivalto.hu/vallalkozz-velunk/cifra-design-szakacs-melinda/?fbclid=IwAR0xVlKyb-_BXAGBY-AG5TMRsJ8rkGONWn6dVawl2Evw4VwnJPV9bdcEB7s

 

 Tűsarok Orosz Barbarával - riport a TV2 műsorán

WAMP,  a hónap tervezője

Gazdagmami verseny  döntőse

Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek